Inspireren, delen
en creëren dat is waar
The Bright District over gaat.

Save

Save

DISTRICT

Mensen die hetzelfde over dingen denken trekken elkaar aan en zoeken elkaar op. Noem het een netwerk, een platform, of noem het een District.

Elkaar inspireren, verhalen delen en samen mooie dingen creëren, dat is waar The Bright District over gaat. Want waarom moeilijk doen als het samen kan? Het kernteam richt zich op visie, strategie en regie. Daarnaast voor elke opdracht het beste uit ons netwerk. Door onverwachte combinaties van expertises ontstaan de mooiste resultaten.

 

 

TBD IS ER VOOR ONDERNEMENDE ORGANISATIES

Ondernemers die begonnen zijn als vernieuwende start-up en nu hard groeien en toe zijn aan de volgende fase waarin het merk belangrijker wordt.

Ze hebben al een visie, maar weten die zelf vaak niet goed onder woorden te brengen. Ze zijn zich bewust dat deze tijd vraagt om een goed verhaal en dat een product alleen niet meer voldoende is, maar hebben vaak geen marketing director en kennen de marketingwereld niet. Deze ondernemers worden beter van iemand die senior genoeg is om richting te geven en aan te voelen wat ze nodig hebben. Iemand die zelf ook ondernemend denkt en misschien zelfs wel mee wil ondernemen.

 

 

TBD IS ER VOOR CREATIEVE BUREAUS

Bureaus die geen strateeg in dienst hebben. Ze missen vaak een goede basisbriefing. En hebben zelf niet de specialisten in huis om die bij klanten naar boven te halen.

Om pitches te winnen bij wat grotere accounts moeten zij een strategie hebben. Maar ook om goed werk te kunnen maken. Want zonder merk geen goed werk. Als een klant zelf al niet kan vertellen wat er zo bijzonder is, hoe kunnen zij dan uitingen maken? Ze zijn geholpen met iemand die kan optreden als ‘tussenpersoon’ tussen klant en creatie. Iemand die verstand heeft van merken en veel ervaring heeft met bureaus. Die beide kanten begrijpt en dit kan vertalen naar een goede merkstrategie, een heldere briefing of een communicatiestrategie.